IVA Nautica

IVA-Nautica-3Ben je een watersporter? En op zoek naar een managementopleiding? Dan is Nautica iets voor jou! Nautica is dé managementopleiding die is toegespitst op de watersportbranche. In de vierjarige opleiding op HBO-niveau word je opgeleid voor een commerciële en managementbaan in de watersport.

IVA-Nautica-2De Nautica richting is een voltijdsopleiding met één praktijkdag. Deze dag zal worden gebruikt voor bedrijfsbezoeken en gastcolleges. Als het watersportseizoen is begonnen wordt de praktijkdag gebruikt als stagedag om zo werkervaring op te doen tijdens de opleiding.


IVA-Nautica-toekomstvoordeboegDe keuzerichting Nautica is onderdeel van Hogeschool IVA. Na de eerste twee jaar die op de nautische branche is gericht, volgt er een algemeen managementjaar. Dit jaar geldt als voorbereiding op de afstudeerstage.

In het vierde jaar is de afstudeerstage van zes maanden die afgesloten wordt met een afstudeerscriptie. Studenten aan de Hogeschool IVA ronden de opleiding af met de bachelor titel "Hogere Management Opleiding voor de Mobiliteitsbranche".

Lijkt je dit wat? Vraag dan een brochure aan of kom naar een Open Dag
  • Magic Marine

Onze Facebook feed